zaterdag 7 september 2013

2 Juni 2013: Ontmoetingsdag Gahate.

Nadat we in juni 2012 een uitnodiging hadden verstuurd voor een eerste kennismaking met het project, besloten we dit jaar een heuse ontmoetingsdag op touw te zetten. En met succes!
Daar we - wegens plaatsgebrek - de inschrijvingen dienden te beperken, hebben we een aantal mensen moeten ontgoochelen. Uiteraard nodigen we ook hen van harte uit bij een volgende ontmoetingsdag in 2014.
De 120 mensen die wel van de partij waren, hebben kunnen genieten van een warm onthaal in het verzorgd kader van Ontmoetingscentrum Malpertuus in Godsheide Hasselt.

 
 
In een gezellige sfeer werd het heerlijk warm en koud buffet zeker naar waarde geschat en eer aangedaan. Maar vooral was er gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met het reilen en zeilen van het project en via een power point en persoonlijke contacten, op hoogte te komen van de ontwikkelingen in Gahate. Ook de plannen werden er voorgesteld en toegelicht.

 


 
 
Het schitterende weer en de uitstekende ligging van Malpertuus, waren evenveel elementen die de ontmoetingsdag tot een geslaagde formule hebben gemaakt. uiteraard komt er volgend jaar dus een herhaling van dit evenement en wel op zondag 25 mei 2014 op dezelfde locatie. Wil deze dag nu al reserveren in uw agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten