donderdag 29 juni 2017

Manoj op bezoek


Een erg verheugend feit is, dat we na heel wat lobbywerk en heel wat afspraken, Manoj gedurende twee weken in BelgiĆ« op bezoek hebben gekregen. Na alles wat hij tot nu toe voor het project had gerealiseerd en al de keren dat we in Nepal  te gast zijn geweest, leek het ons passend om hem ook hier eens uit te nodigen.
Het hoeft geen betoog dat hij van het eerste tot het laatste moment heeft genoten van alles wat hier totaal nieuw en verrassend voor hem was, van de ontmoetingen en de fijne ervaringen. Terug in Nepal, stuurde hij een ontroerend dankbericht gericht aan iedereen die hij ontmoet had. Hij schreef dat hij geen woorden vond om te zeggen hoe fijn het voor hem was geweest: ."Finally the conclusion is I have a very precious moment when I was there for whole 14 days stay and just cant express all in a word."

 

18 juni: de vijfde ontmoetingsdag van Project Gahate-Nepal.

 

We staan te popelen om onze gasten van twee zondagen geleden te bedanken, maar ook om diegenen die jammer genoeg niet aanwezig konden zijn, deelgenoot te maken van die zonovergoten dag.
Dat kan geen verwondering wekken: 18 juni 2017 was een heerlijke dag! Het was feestelijk zonnig en warm, maar heel draaglijk en de sfeer was ronduit schitterend. Onze traiteur had gezorgd voor een verzorgde, verfijnde barbecue en door de gewaardeerde inzet van de vrijwillige medewerkers liep alles op wieltjes. We kunnen hen niet genoeg bedanken voor hun inzet. Ik vermoed dat iedereen die aanwezig was nu al uitkijkt naar de volgende editie: zondag 03 juni 2018. En uiteraard heten we jullie nu al welkom.


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten